Lézerhegesztés

SOKOLDALÚSÁG – PONTOSSÁG – PRECIZÍTÁS – IDŐTAKARÉKOSSÁG

Alpha Laser 150 és 200 W típusú lézerkészülékeinkkel különböző formájú és anyagú eszközöket, szerszámokat tudunk nagy megmunkálási sebességgel hegeszteni.

A rendkívüli módon felerősített és fókuszált lézersugár a 0,5 – 1 mm átmérőjű fókuszpontnál olyan nagy hőmérsékletet generál, amely megolvasztja az anyagot. A keskeny munkavégzési felületnek köszönhetően, ez a technológia különösen alkalmas a fémlemezek összeillesztését szolgáló hegesztések elvégzésére.

Alkalmazható ötvözött és ötvözetlen acélok, nikkel alapú acélöntvények, alumínium és ötvözetei, réz és ötvözetei valamint egyéb nemesfémek hegesztéséhez egyaránt.

Felrakó illetve feltöltő hegesztés segítségével változtatásokat, módosításokat vihetünk véghez a munkadarabokon, legyen az akár egy elkopott, törött szerszám vagy egy anyaghiányos betét, csúszka, kidobó. Lefedhetünk meglévő gravírozásokat, kijavíthatunk melegcsatornákat, fúvókákat, csúcsokat.

Lézerhegesztő gépeink mobilizálhatóak, így többé már az sem probléma, ha a szerszám méreténél vagy súlyánál fogva nehezen mozdítható, szétszerelhető. A helyszínre kiérkezve gyorsan és hatékonyan tudjuk elvégezni a kívánt hegesztést a munkadarab felmelegítése nélkül. Ezzel az eljárással Ön időt takarít meg, és nem utolsó sorban mentesül az újra beüzemelés és az összehangolás okozta tortúrától.

A LÉZER tehát sokoldalúan felhasználható és mindenekelőtt költséghatékony megoldást kínál elsősorban az alábbi területeken:

  • Finommechanika
  • Szerszám és formaépítés
  • Orvosi technika
  • Fémipar, Lemezfeldolgozás/megmunkálás
  • Műanyagipar
  • Járműipar
  • Szerszámipar

 

Miért ne győződne meg saját maga az itt leírtakról?

A lézerhegesztés területén több éves szakmai tapasztalattal rendelkező kollégáink készséggel várják jelentkezését.

Szívesen segítünk szakmai kérdésekben, rövid határidőn belül felkérésre árajánlatot adunk.