Lézergravírozás

Napjainkban a legelterjedtebb emblémázási módszer a lézergravírozás, melynek során egy koncentrált lézersugár hatására az anyag elpárolog vagy elég, éppen ezért nincs szükség semmilyen segédanyagra használatához. Rendkívül tartós és jól látható. Szinte bármilyen anyag esetében alkalmazható felirat, logó, kép vagy akár vonalkód készítésére. Apró felületekre is nagy pontossággal használható a lézersugár tulajdonságainak köszönhetően.

Cégünk többnyire ipari körökben vállal lézergravírozást. Megrendelésre különböző eszközöket, szerszámokat látunk el márkanévvel, sorszámmal, dátumórával stb. FOBA G5 mélygravírozó gépünkkel, akár 3D-ben is. Az alkatrészeken a felirat minden körülmények között olvasható marad még akkor is, ha savas, lúgos oldat éri, vagy ha magas hőhatásnak vannak kitéve.

 

A lehetőség az Ön kezében van!

Dönthet az elektródák drága és körülményes gyártása mellett, vagy választhatja a gravírozást közvetlenül a formába. Nem kell többé raktároznia az elektródákat, mert az archivált adatok újra felhasználhatóak és át is méretezhetőek.

 

Kérje már most személyre szabott ajánlatunkat!

Az általunk elvégzett munkákra természetesen garanciát vállalunk!